21 Ιουνίου 2015

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 9ο): Ανδρομέδα

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 9ο): Ανδρομέδα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=rq1luXNgA8E 

Ντίνος Καπώλης

  Ωρίωνας, Μεγάλη και Μικρή Άρκτος, Ανδρομέδα...Αυτό είναι το χορταστικό μενού που προσφέρει το 9ο επεισόδιο της Ελληνικής Μυθολογίας! Οι Critic(Σ)holics έρμαια του φθονερού και ταραχώδους θείου περιπλανιόνται για άλλο ένα επεισόδιο στα απύθμενα νερά του απαίσιου animation και της τραγελαφικής μεταγλώττισης. Ο Ντίνος Καπώλης δε δίστασε να σχολιάσει: «Είναι αισίως το προτελευταίο επεισόδιο και ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω...παρόλα αυτά η πίτσα και το δύπιτο κατέβηκαν σχεδόν αμάσητα...» Ο Στέφανος Τσάμος δήλωσε σε σχετική ερώτηση πως πλέον η ντουλάπα του δωματίου του Ντίνου αποτελεί προσωρινά ένα καταφύγιο μέχρι να εκγριθεί το στεγαστικό του.

Ευγενία Στεφάνου, Ντίνος Καπώλης

  Ο Ήφαιστος παραπονεμένος μίλησε αποκλειστικά στους Critic(Σ)holics: «Ο Όλυμπος έχει καταντήσει κέντρο διερχομένων. Όποιον και όποια λυπούνται οι αγαπημένοι μου φίλοι και συγγενείς τους στέλνουν πακέτο στο σπίτι...ή θα σταματήσει αυτή η ιστορία ή θα σφυρηλατώ όπλα μόνο για τον Άρη. Δε φτάνει που είμαστε στριμωγμένοι από την εγκατάσταση των Γαλατών μετά τους άθλους, αρχίσανε να έρχονται και αρκούδες...» Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποια δήλωση από τον επουράνιο και νεφεληγερέτα Δία, καθώς στη θέα μας άρχισε να βρίζει και να πετάει κεραυνούς ενθυμούμενος την ενόχλησή του από το επεισόδιο με το Στέφανο και το Λιακόπουλο (βλ.The Naughty Popcorns: Barely Legal). 

Αλεξάντρα Μπαρή, Ντίνος Καπώλης

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα Μπαρή για τη γουστόζικη ένδυση και ενσάρκωση της Ήρας και στην Ευγενία Στεφάνου στο ρόλο της Ανδρομέδας. Μείνετε συντονισμένοι στους Critic(Σ)holics, το ταξίδι στα άδυτα της Μυθολογίας πλησιάζει στο τέλος του...θα καταφέρει ο Ντίνος και το πλήρωμά του να φτάσουν στην Ιθάκη τους; Οι θεοί θα αποφασίσουν τη μοίρα τους! 
Στέφανος Τσάμος

Ακολουθήστε μας παντού!
- Facebook :       https://www.facebook.com/criticsholics
- YouTube :        http://www.youtube.com/user/CriticSholics
- ComedyLab :   http://www.comedylab.gr/videos?c=81
- Τwitter :           https://twitter.com/Criticsholics

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου