22 Ιουνίου 2015

CriticSholics - Para...hard Activity

  CriticSholics - Para...hard Activity 

 Δείτε την ταινία δωρεάν εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=QuTxqUbjZms

Η πρώτη ταινία των Critic(Σ)holics είναι γεγονός! Πολλοί κριτικοί  και άνθρωποι του θεάτρου και του κινηματογράφου έσπευσαν να σχολιάσουν. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποια παραδείγματα.

Roger Ebert: Μισώ, μισώ, μισώ αυτήν την ταινία.
Όμηρος Ευστρατιάδης: Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Νίκος Ζερβός: Και μετά σας πείραξε το Show Bitch.
Lars von Trier: Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις.
Tom Six: Ο Ερρίκος Μανιός να ετοιμάζεται για το Human Centipede 3. Tον θέλω.
Leonardo DiCaprio: Αν ο οποιοσδήποτε από αυτήν την ταινία πάρει το Oscar...
Stanley Kubrick: Όπως ακριβώς το περίμενα. Ευφυές.
Bruce Willis: Μου άρεσε αν και δεν έπαιξα.
Quentin Tarantino: Πού είναι το αίμα;
Σάκης Ρουβάς: Καλό κυρίως πιάτο!
Ellen DeGeneres: Marianne, ετοιμάσου για συνέντευξη!



   Ένα ζευγάρι, η Καίτη, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, πολύ θρήσκα αλλά με πάθος για τον τζόγο και το κουτσομπολιό, και ο Μπάμπης, ένα αποτυχημένο ρεμάλι, ένας αλκοολικός προικοθήρας μαζί με το καθυστερημένο παιδί τους μετακομίζουν σε ένα στοιχειωμένο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Όλα κυλούν φυσιολογικά μέχρι που ένα φάντασμα κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Στέφανος Τσάμος εξομολογείται:


«Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν το καλοκαίρι του 2013.
 Δυστυχώς ο εξοπλισμός σε ήχο και εικόνα ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας, ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής, η εποχή (καλοκαίρι) δημιούργησε πολλά προβλήματα από την άποψη του ότι πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμβάλλουν βρίσκονταν σε μια αποσύνθεση, στο δικό τους ''negotium''. Οι ηθοποιοί ήμασταν πιο ερασιτέχνες και από ερασιτέχνες, πολλά πράγματα πήγαν στραβά σε σημείο να μην παιχτούν ολόκληρες σκηνές με αποτέλεσμα η ταινία να φαίνεται μια κακή συρραφή ακατανόητων και τραγελαφικών σκηνών...αλλά τι νόημα έχουν όλα αυτά; Οι σκηνές πίσω από την κάμερα θα μας μείνουν ανεξίτηλες! Και φυσικά μιλάμε για την πρώτη ταινία των Critic(Σ)holics!»

Ο φέρελπις νεαρός συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα, ανθρώπους και ζώα, και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον αγαπητό βεργιλιανό ήρωα Aινεία για την παραχώρηση των κοστουμιών και περουκών. Μεγάλη η απώλεια του Λιακόπουλου από αυτό το εγχείρημα. Μίλησα με όλους τους συντελεστές τηλεφωνικά και ευτυχώς είναι όλοι καλά όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι της υγείας τους, θα ζήσουν και χωρίς Λιακόπουλο. Αν όλα πάνε καλά ίσως να υπάρξει και sequel της ταινίας». Ο Στέφανος αναφερόμενος στο ατύχημα με την πόρτα (27:20 στο βίντεο της ταινίας) σχολίασε «Νομίζω το χέρι μου πονάει ακόμα...» Τέλος, πρόσθεσε «Όλοι έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους στην ανατρεπτική αυτή ταινία, αλλά πιστεύω ότι η Marianne Dashwood έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά της. Ήδη έχει προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Hotel with cats, Free Marianne, The amazing Marianne adventure και Μariannophobia».

 Στην ιστορία έμειναν oι: Στέφανος Τσάμος (σύζυγος, γιατρός), Μαλβίνα Αναστασοπούλου (σύζυγος), Ερρίκος Μανιός (φάντασμα, παπάς), Χρήστος Μανιός (γιος), Βασίλης Χριστοφίδης (διαχειριστής, υπηρέτρια), Παναγιώτης Τσιριγώτης (πιτσαδόρος), Νίκος Σαχίνης (παπαδοπαίδι), Φώτης Κουμίδης (κάμερα), Χριστίνα Αποστολίδου (κάμερα), Ντίνος Καπώλης (μοντάζ), Aeneas Sins (κοστούμια-περούκες).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου