16 Μαΐου 2015

The Naughty Popcorns: Barely Legal (επεισόδιο 6ο)

6o EΠΕΙΣΟΔΙΟ 
The Naughty Popcorns: Barely Legal

https://www.youtube.com/watch?v=TyeaJ_ruHZw 

Στέφανος και Λιακόπουλος
  Στέφανος και Λιακόπουλος συναντιούνται ξανά στο φαντασμαγορικό πάρτυ της Sue, της Cheryl και της Lexi, φίλες αχώριστες από τη γέννησή τους. Το δώρο που θα κάνουν στον εαυτό τους τώρα που κλείνουν και τα 18 θα είναι η απώλεια της παρθενιάς τους, η παραβίαση του παρθενικού τους υμένα, η κλοπή του λουλουδιού τους. Ο Στέφανος Τσάμος μάς εξομολογήθηκε: «Η ταινία δεν ξεφεύγει επουδενί από τα κλισέ μια αμερικάνικης φοιτητοταινίας. Σεξ, βυζιά, αλκοόλ...» ενώ δε δίστασε να ρίξει τα πυρά στο Λιακόπουλο Σκρούτζ λέγοντας «Δεν μπορεί να εμφανίζεται όποτε του καπνίσει και να έχει και άποψη πάνω στην επιλογή των ταινιών. Επίσης, στα γυρίσματα σε κάθε σκηνή έχει ενστάσεις, δε του αρέσει τίποτα. Κοντός με τριχόπτωση, δεν έχω να πω κάτι άλλο». Ο Λιακόπουλος από τη μεριά του δέχτηκε να σηκωθεί για λίγο από τον υπολογιστή του και να μας μιλήσει. «Κουράστηκα. Ό,τι μαλακία του ζητήσουν πάει και το κάνει review...» ενώ συμπλήρωσε «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει ''επουδενί'', δεν ξέρω που πάει ο Στέφανος και τις βρίσκει αυτές τις λέξεις. Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά..;».

  Το Barely Legal προβλήθηκε στην Αμερική στις 26 Ιουλίου του 2011. Το μπάτζετ της ταινίας ανέρχεται γύρω στα 1.000.000 δολλάρια. Ο Jose Montesinos στο σκηνοθετικό τιμόνι και η Naomi L. Selfman στο σενάριο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ασυναγώνιστο σενάριο που αναδυκνείει άγνωστες πτυχές του συλλογικού ασυνείδητου και μια δροσερή σκηνοθεσία που προάγει τον ερωτισμό. Η Asylum Productions ήδη από το 1997 επικεντρώνεται σε low-budget παραγωγές, απαίσιας συνήθως ποιότητας. Κάποιες ταινίες της Asylum γνωστές στο κινηματογραφικό κοινό είναι το Milf, 18-Year-Old- Virgin, Sex Pot, Zombie Apocalypse και Nazi at the center of the earth
  Δείτε μαζί με τους Critic(Σ)holics βυζιά, σεξ, αλκοόλ, οχτάρια στη λεκάνη, ένα σπίτι μπουρδέλο από τα σκουπίδια, γκόμενες να τυλίγονται με ζελοφάν, τυφλούς να αλοίφουν αιδοία με φυστικοβούτυρο, ένθερμες ρωμαιοκαθολικές να τη βρίσκουν με joysticks, τηλέφωνα μπάνιου, ηλεκτρικές συσκευές, λεσβιακά και πολλά άλλα! Επεισόδιο 6ο, Barely Legal. Μείνετε συντονισμένοι στους Critic(Σ)holics, τα καλύτερα έρχονται!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου