5 Μαΐου 2015

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 8ο): Οδυσσέας

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 8ο): Οδυσσέας 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=9ewCXXK5bew 

''Τον Ντίνο, Μούσα, τον πολύτροπο τραγούδα μου, που πλήθος
τσέκαρε επεισόδια, αφού πάτησε της Ελληνικής Μυθολογίας το κάστρο το άγιο, και μ***κίες πολλές εγνώρισε, 
πολύ κακό animation,
κι αρίφνητα τυράννια ετράβηξε στο μοντάζ η καρδιά του...''
  Συνεχίζουμε δυναμικά με το 8ο μέρος της σειράς μας ''Ελληνική Μυθολογία'' και σας παρουσιάζουμε τον περιπετειώδη νόστο του ήρωα του Τρωικού Πολέμου και βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα. Ένας Οδυσσέας που κουβαλούσε πάντα μαζί του μια μικρή κανάτα κρασί, που ο αλκοολισμός του τον οδήγησε να κρέμεται από τα αχαμνά προβάτων, ένας Οδυσσέας που δεν μπήκε καν στη σκέψη «Μήπως ο Πολύφημος είναι γιος του Διός ή του Ποσειδώνος και μπλέξουμε;», ένας Οδυσσέας που εξιστορούσε παντού τα κατορθώματά του χωρίς να τον ρωτήσει απολύτως κανείς!
Αθηνά και Οδυσσεύς
  Ο Ντίνος Καπώλης μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για το επεισόδιο: «Είδατε που σας το 'πα; Όλα τα πλοία χάθηκαν, αλλά ο χοντρός έμεινε στο τέλος!» Σε ερώτηση γνωστού δημοσιογράφου σχετικά με το πόσα χρόνια η Πηνελόπη πλέκει το υφαντό μάς απαντά: «Γάμησέ τα, και εγώ θα είχα τελειώσει τώρα». Συνέχισε λέγοντας: «Λείπουν ολόκληρες ραψωδίες, τα ήδη προβαλλόμενα μυθολογικά γεγονότα παρουσιάζονται τελείως λανθασμένα...μη μιλήσω ξανά για το animation...είναι θλιβερό όλο αυτό, έχουν περάσει 8 επεισόδια και ακόμα να το συνηθίσω...άντε δύο επεισόδια μείνανε!»
Αλεξάνδρα Μπαρή
  Δείτε μαζί μας την ''οδύσσεια'' του Ντίνου Καπώλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα Μπαρή για τη συμμετοχή και την γουστόζικη ένδυση! Μείνετε συντονισμένοι στους Critic(Σ)holics! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου