3 Απριλίου 2015

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 6ο): Περσέας


Ελληνική Μυθολογία (μέρος 6ο): Περσέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=AydfuoVqAyE 


   Η Justice League της Ελληνικής Μυθολογίας αρχίζει σιγά σιγά να ολοκληρώνεται με το 6ο μέρος της συγκλονιστικής μας σειράς. Ο πατέρας της Δανάης, βασιλιάς του Άργους, Ακρίσιος, είχε λάβει έναν χρησμό, ότι θα τον σκότωνε ο γιος της κόρης του. Ο Ακρίσιος, φοβούμενος ότι ο χρησμός θα βγει αληθινός, φυλάκισε την Δανάη σε ένα υπόγειο δωμάτιο και έκανε βέβαιο ότι κανένας άνδρας δεν θα μπορούσε να την πλησιάσει. Ο Δίας όμως, ο οποίος είχε γοητευθεί από την ομορφιά και τις αρετές της Δανάης, μεταμορφωμένος σε χρυσή βροχή, μπήκε στην φυλακή της. Η Δανάη μετά από αυτό το γεγονός έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, τον Περσέα. 
Αθηνά και Ερμής (Ντίνος Καπώλης)
  
  ««Ένας γιος θεού, ένας ημίθεος, άντρας εξαιρετικής ευφυΐας και γνώσης δε θα μπορούσε να ψάχνει για μια μέδουσα στα βουνά...»» αναφέρει ο Ντίνος Καπώλης, ιδρυτικό μέλος του καναλιού, ενώ συνέχισε ««...πραγματικά όλο αυτό το αφιέρωμα στην Ελληνική Μυθολογία με έχει φθείρει πνευματικά και σωματικά και θα χρειαστώ πολλές διακοπές και απομόνωση στη φύση ή σε πατάρι για να συνέλθω...»». Ο Στέφανος Τσάμος, μέλος του καναλιού των Critic(Σ)holics αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις φωνάζοντας απλά πριν κλείσει την πόρτα του γραφείου του ««δεν γνωρίζω κανέναν Περσέα...»».
  Το σφάλμα του Ντίνου Καπώλη να μπερδέψει τις Γραίες με τις Μοίρες έχει προκαλέσει χάος και σύγχυση τόσο στους φίλους του καναλιού όσο και στους φιλολογικούς κύκλους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υπόνοιες κατά πόσο ο Ντίνος Καπώλης σκαμπάζει από μυθολογία. Ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος δήλωσε ««θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!»»
  Σύντομα κοντά σας το επόμενο θρυλικό επεισόδιο της Ελληνικής Μυθολογίας όπου θα γνωρίσουμε τους ήρωες του επικού Τρωικού Πολέμου! Μείνετε συντονισμένοι στους Critic(Σ)holics!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου