17 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 5ο): Θησέας

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 5ο): Θησέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=cDNpFwElT_I&spfreload=10

    Το αφιέρωμα στη συγκλονιστική σειρά ''Ελληνική Μυθολογία'' συνεχίζεται με το 5ο μέρος μας, στο οποίο συναντάμε το δεύτερο πιο δημοφιλή ήρωα στη αρχαία ελληνική μυθολογία-μετά τον Ηρακλή-Θησέα! Παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο 5ο μέρος, η σειρά δε σταματά να εκπλήσσει τους Critic(Σ)holics από κάθε άποψη. ''To animation έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, πλέον κουνάμε πέρα δώθε ακίνητα σκίτσα'', εξομολογήθηκε εξοργισμένος ο Ντίνος Καπώλης, ιδρυτικό μέλος του καναλιού, ενώ συνέχισε ''στο σημείο 10:31 του επεισοδίου μας θα δείτε κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του animation''. ''Μιλάμε πλέον για υπαρκτό σουρεαλισμό'', συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσάμος, μέλος των Critic(Σ)holics. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει χαθεί και από την πλευρά της μεταγλώττισης, ο Ηρακλής δια μαγείας αλλάζει φωνή από επεισόδιο σε επεισόδιο. Εκτός αυτού, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Θησέας αναφέρεται Περσέας με αποτέλεσμα το κοινό να βρίσκεται σε μια σύγχυση. Αυτά τα λάθη (και πολλά άλλα) αποπνέουν κάτι το γοητευτικό, είναι τόσο απαίσιο που πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσεις. Η μάχη Θησέα-Μινόταυρου, επίσης, δημιουργεί σασπένς και εναλλαγή συναισθημάτων. Σας προκαλούμε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε μαζί με τους Critic(Σ)holics το μυθολογικό αυτό έκτρωμα, τις περιπέτειες του μελλοντικού βασιλιά Θησέα! 

Ούτε Σπόντα
    Στο τέλος του επεισοδίου έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το νέο μουσικό κομμάτι ''Το σκάκι'' από το νεανικό συγκρότημα ''Ούτε Σπόντα''. Οι "Ούτε Σπόντα" ιδρύθηκαν την άνοιξη του 2008 στη Θεσσαλονίκη, όπου και εδρεύουν, από μια παρέα φίλων-συμφοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η πρώτη τους συναυλία έγινε στα πλαίσια μιας εκδήλωσης για τους «Γιατρούς του Κόσμου» στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. στις 20 Μαρτίου 2009. Από τότε το συγκρότημα ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορους χώρους της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, η σύνθεσή του ήταν τριμελής (ακορντεόν, κιθάρα, κλαρινέτο). Σταδιακά, άρχισαν να προστίθενται διάφοροι φίλοι μουσικοί στη διαδικασία αναζήτησης και πειραματισμού του ήχου του συγκροτήματος. 
Ντίνος και Στέφανος
   Σύντομα κοντά σας με το επόμενο μέρος της ''Ελληνικής Μυθολογίας''. Εδώ, έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε τα πρώτα τέσσερα υποδειγματικά μέρη της σειράς πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα των Critic(Σ)holics:  

1ο μέρος: Οι θεοί του Ολύμπου
2ο μέρος: Προμηθέας
3ο μέρος: Περσεφόνη
4ο μέρος: Ηρακλής

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου