4 Απριλίου 2015

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 7ο): Τρωικός Πόλεμος

Ελληνική Μυθολογία (μέρος 7ο): Τρωικός Πόλεμος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 

https://www.youtube.com/watch?v=RsClFB18kvk&spfreload=10 

   Συνεχίζουμε δυναμικά με το 7ο μέρος της σειράς μας ''Ελληνική Μυθολογία'' και σας παρουσιάζουμε τη δεκαετή πολεμική σύγκρουση των Ελλήνων με τους Τρώες κάτω από τα τείχη της Τροίας!  Ο πόλεμος αυτός είναι από τα κύρια γεγονότα της Ελληνικής Μυθολογίας και αποτέλεσε πηγή αστείρευτης έμπνευσης για την αρχαία ελληνική λογοτεχνία, οπότε προφανέστατα δε θα μπορούσε να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα των Critic(Σ)holics!

  O Nτίνος Καπώλης με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε: «Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τη μεταγλώττιση με ξεπερνά...προφανώς αναφέρομαι στην Ήρα...» ενώ συμπλήρωσε «δύο επεισόδια έμειναν, ή αυτό ή εγώ...» Όταν ρωτήθηκε τι απέγινε ο BuggytheStar, ο οποίος τόλμησε να διορθώσει τον κύριο Καπώλη στο λάθος περί Γραίων και Μοιρών ο Ντίνος απάντησε: «Δε νομίζω να λείψει και σε κανέναν! Άλλωστε εγώ είχα προειδοποιήσει στην προηγούμενη συνέντευξη».

  Οι Critic(Σ)holics στο έβδομο αυτό μέρος τολμούν να ανακατευτούν στα πόδια των Ολύμπιων θεών και να σας παρουσιάσουν την πραγματική αλήθεια πίσω από τα ιστορικομυθολογικά γεγονότα! Γιατί ο Δίας κρατούσε στοιχηματικό κουπόνι; Γιατί άλλαξε η φωνή της Ήρας; Γιατί ο Πάρις βαριέται τη ζωή του; Ποιός πετάει μήλα τέλος πάντων; Οι Critic(Σ)holics είναι εδώ για να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα βαρύγδουπα ερωτήματα! Μείνετε συντονισμένοι!

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου