26 Νοεμβρίου 2014

The Naughty Popcorns: Coneheads (επεισόδιο 5ο)

5o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
The Naughty Popcorns: Coneheads

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=AtOuMyt-ZDE&list=UUwtsbpn0zIhFdFGCjD4ZRRw&spfreload=10


Coneheads (1993)
  Ο Στέφανος Τσάμος και oι Naughty Popcorns έρχονται...από άλλον πλανήτη! Εξωγήινοι με κωνικά κρανία εκγλωβίζονται στον πλανήτη μας!  

   Το Coneheads είναι μια  κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας βασισμένη στα σκετσάκια της εκπομπής Saturday Night Live το 1975. Η ταινία αφορά ένα ζευγάρι κωνοκέφαλων   εξωγήινων , οι οποίοι εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας του αεροσκάφους τους αναγκάζονται να προσγειωθούν στον ποταμό Χαντσον στο Νιου Τζέρσευ, αφού έγιναν αρχικά αντιληπτοί από την αεροπορική βάση της περιοχής την ώρα που εισήλθαν στον πλανήτη μας. Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειές τους, καθώς γίνονται δεκτοί από τους γείτονές τους και προσαρμόζονται σε μια μεσαίας τάξης ζωή.
Στέφανος Τσάμος
   To Coneheads, σε σενάριο του Steve Barron, προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη στις 23 Ιουλίου του 1993 στην Αμερική. Το budget της ταινίας ανέρχεται αισίως στα 21,274,717 δολλάρια! Ο Steve Barron, σκηνοθέτης αρκετών γνωστών ταινιών, όπως οι Χίλιες και μια νύχτες, το Νησί του Θυσαυρού, οι περιπέτειες του Πινόκιο και τα Χελωνονιντζάκια, δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών παρά το αξιοπρεπές casting που είχε στα χέρια του.
  Όπως είπε εύστοχα ο Roger Ebert, το να εκτείνεις ένα σκετς σε ταινία, για να βγάλεις το απαιτούμενο γέλιο, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μυτερά καραφλά κωνικά κεφαλάκια! Δείτε μαζί με τους Critic(Σ)holics το 5ο επεισόδιο της σειράς των Νaughty Popcorns! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου