7 Ιουλίου 2014

The Naughty Popcorns: North (4ο επεισόδιο)

4o ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
The Naughty Popcorns: North

https://www.youtube.com/watch?v=7dpEjRvYiks 

  Μετά από πολύ καιρό οι Critic(Σ)holics επιστρέφουν με ένα δυναμικό επεισόδιο! Αυτή τη φορά ταξιδεύουν σε όλη την οικουμένη για να βρουν νέους γονείς στο παιδί-θαύμα North!

Το North προβλήθηκε στη Μεγάλη Οθόνη το 1994 στην Αμερική και στη χώρα μας έναν χρόνο αργότερα, στις 21 Ιουλίου του 1995.
Στέφανος Τσάμος
  Κουραστικό, ατελείωτο, όχι αστείο. Παρά το δημοφιλές casting και το σκηνοθετικό τιμόνι στα χέρια του Rob Reiner, η ταινία απέτυχε εμπορικά και δεν ξέφυγε από τα αδηφάγα μάτια διάσημων κριτικών κινηματογράφου, όπως ο Gene Siskel και ο Roger Ebert, οι οποίοι θεώρησαν την ταινία ως τη χειρότερη της χρονιάς, αν όχι όλων των εποχών! Ο Rob Reiner αν και είναι γνωστός για κάποιες αντικειμενικά καλές ταινίες που έχει πλάσει, όπως "The Sure Thing, "The Princess Bride," "Stand By Me," "When Harry Met Sally...," και "Misery" στη συγκεκριμένη περίπτωση απέτυχε παταγωδώς! 
  Κωμωδιόδραμα, φαντασία, περιπέτεια…διαλέγετε και παίρνετε...σίγουρα όμως μόλις δείτε την ταινία, αυτό θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολήσει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου