13 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη των Critic(Σ)holics στον DriverFM.gr


http://www.youtube.com/watch?v=a0RGiWzRjDM&fb_source=message

  Στις 11-01-2014 οι Critic(Σ)holics ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ''Χωρίς Εκπτώσεις Special Edition'' του Θανάση Τσιφτσίδη στον DriverFM.gr . Μίλησαν για ταινίες, ιδέες και χαρακτήρισαν ταινίες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του κινηματογράφου μέσα από την ματιά των Critic(Σ)holics.
Η ώρα της συνέντευξης
  «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον κύριο Θανάση Τσιφτσίδη και τον DriverFM.gr για την πρόσκλησή τους και την πολύ θερμή υποδοχή τους. Περάσαμε πολύ όμορφα, γνωρίσαμε πολύ καλούς ανθρώπους και ποτέ δεν καταλάβαμε πώς πέρασαν τόσο γρήγορα τόσες ώρες στο studio! Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά και ξανά σε όλους όσους πέρασαν από το κανάλι μας και άφησαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, το ComedyLab για τη φιλοξενία του και τη στήριξή του και φυσικά το υπέροχο κοινό μας που μας ανέχεται περίπου 2 χρόνια και ευχόμαστε να συνεχίσει να μας ανέχεται..Μείνετε συντονισμένοι, γιατί το ταξίδι συνεχίζεται».
                                                                                                       H oμάδα των Critic(Σ)holics
Το κανάλι μας:
- Facebook :       https://www.facebook.com/criticsholics
- YouTube :        http://www.youtube.com/user/CriticSholics
- ComedyLab :   http://www.comedylab.gr/videos?c=81
- Τwitter :           https://twitter.com/Criticsholics


Ραδιόφωνο DriverFm:  http://www.driverfm.gr/

1 σχόλιο:

  1. 1:04:11 Λόγω ανεπαρκούς οξυγόνωσης του εγκεφάλου, λόγω των πολλών ωρών ακινησίας και λόγω αδικαιολόγητης στιγμιαίας χαλάρωσης έκανα το τραγικό λάθος,το παράπτωμα, το σφάλμα να συμφωνήσω ότι η ταινία ''The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)'' είναι η 2η ταινία της τριλογίας, ενώ είναι η τρίτη...Συγγνώμη Peter Jackson..

    ΑπάντησηΔιαγραφή