8 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ Critic(Σ)holics στον DriverFm.gr

http://www.driverfm.gr/news/item/oi-critic-s-holics-ston-driverfm-gr

Οι Critic(Σ)holics θα είναι σε μια ανεπανάληπτη συνέντευξη στον Θανάση Τσιφτσίδη και την εκπομπή ''Χωρίς Εκπτώσεις Special Edition''.
Το Σαββάτο 11/01/2014 ο Θανάσης Τσιφτσίδης θα έχει καλεσμένους στο στούντιο του Driver Fm στις 17:00 το απόγευμα. Παρακάτω θα διαβάσετε ένα βιογραφικό της ομάδας των Critic(Σ)holics:
  Οι Critic(Σ)holics είναι μία ομάδα νέων παιδιών (Ντίνος Καπώλης, Στέφανος Τσάμος, Ανδρέας Καπαγιαννίδης, Vlad Borovkov) με χιουμοριστική διάθεση που σατιρίζουν τηλεοπτικές αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές, τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και της ευρύτερης διεθνούς βιομηχανίας. Ξεκίνησαν με διάθεση για χιούμορ, επηρεασμένοι κυρίως από reviewers όπως ο Doug Walker, o Jon Tron, o ProJared, o PeanutButterGamer κλπ. Δεν υπήρξε αντίστοιχη δουλειά στην Ελλάδα σχετικά με την κριτική σε ελληνικές ταινίες και σειρές και έτσι, η αρχή έγινε στις 22 Φεβρουαρίου 2012 όπου αφιερώσαμε ένα διπλο επεισόδιο πάνω στη δημοφιλή σειρά του Alpha ‘Oικογενειακές Ιστορίες’. Οι Critic(Σ)holics έχουν στο ενεργητικό τους 3 εκπομπές: τις Στιγμές από Ελληνική Τηλεόραση και Ελληνικό Κινηματογράφο (κριτική ελληνικών σειρών και ταινιών), τους Naughty Popcorns (κριτική ξένων ταινιών), το V Show-TrashTV (κριτική ταινιών, σειρών, funny videos, special episodes κλπ). Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα special guests και συγκεκριμένα οι Γιώργος Τσάμος, Γιάννης Αναστασόπουλος, Γιώργος Φακίδης, Ερρίκος Μανιός, Χρήστος Μανιός, Μαλβίνα Αναστασοπούλου, Νάνσυ Ανεμογιάννη, οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη δουλειά μας. Στο ενεργητικό μας έχουμε ουκ ολίγα επεισόδια, με γνωστές (Sex And The City 2, Alter Ego, Οικογενειακές Ιστορίες, Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα κλπ) και άγνωστες-στο ευρύ κοινό- δουλειές ( Human Centipede, Οι Άρρωστοι, Sint κλπ). Το καλοκαίρι του 2012 οι Critic(Σ)holics κατέκτησαν την 4η νικητήρια θέση στον 1ο Ιντερνετικό Διαγωνισμό του ComedyLab για νέα κωμικά ταλέντα με το επεισόδιο ‘’Αlter Ego’’ και από τότε φιλοξενούμαστε από το δημοφιλές ιντερνετικό κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου