12 Νοεμβρίου 2013

The V Show: Katya Sambuca (1ο επεισόδιο)

1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  
The V Show: Katya Sambuca

http://www.youtube.com/watch?v=jLGp3KL4i38


Vlad Borovkov
   V Show! Η τρίτη εκπομπή του καναλιού μας είναι γεγονός!  Ο Vlad Borovkov θα σας κρατήσει συντροφιά και θα προσπαθήσει να σας κάνει να γελάσετε, να προβληματιστείτε και να..ξεχάσετε την απουσία του Ντίνου Καπώλη! Έτσι, λοιπόν, στο πρώτο επεισόδιο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη νεαρή πορνοστάρ-πολυμηχάνημα ''Katya Sambuca'' μέσα από τα μάτια των Critic(Σ)holics.
    Katya Sambuca...ένα όνομα, δύο βυζιά...γεννημένη  στις 27 Αυγούστου 1991 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας το νεαρό κορίτσι του χιονιού εργάζεται πολύ σκληρά ως ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια αλλά μόνο για ενήλικες. Από πολύ μικρή ηλικία το άτακτο ξανθό κορίτσι ανακάλυψε το καυτό κορμί της ( μόλις στα 13 έχασε το λουλούδι της ) και πήρε την ώριμη απόφαση να ασχοληθεί με τον αδυσώπητο κόσμο του πορνό θεάματος στα 16 της.
   Η νεαρή Ρωσίδα ανήκει σε μια κατηγορία «μοντέλων» που προσέφεραν ευχαρίστηση σε όσους την παρακολουθούσαν στις πασαρέλες αλλά κυρίως σε αυτούς που την επισκέπτονταν μετά, στα καμαρίνια. Η πόρτα της ήταν , είναι και θα είναι για πάντα ανοιχτή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου