30 Μαΐου 2013

The Naughty Popcorns: Sint (3ο επεισόδιο)

3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
The Naughty Popcorns: Sint

http://www.youtube.com/watch?v=GVk6HSNlDAk  

  Το τρίτο review των Naughty Popcorns είναι γεγονός ! Sint..Αυτή τη φορά Στέφανος και Λιακόπουλος ταξιδεύουν στο Άμστερνταμ και σας παρουσιάζουν τον δολοφονικό επίσκοπο Άγιο Νικόλαο μέσα από ένα θρυλικό review!
Κάθε 30 περίπου χρόνια στο Άμστερνταμ, ο Άη Νικόλας έρχεται από τη θάλασσα στις 5 Δεκεμβρίου πάντα σε πλήρη Σελήνη και μαζί με την επισκοπή του, τραμουκίζει , κλέβει και σκοτώνει ό,τι και όποιον βρει μπροστά του.




      Παρότι τον Άγιο Νικόλα δεν τον έχουμε ξαναδεί σε ταινία τρόμου (αν και δεν διαφέρει απ'τον Άγιο Βασίλη) , θυμίζει τις ταινίες "Silent Night Deadly Night", "You Better Watch Out" και "Santa Slay" . Το story είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο.Οι χαρακτήρες επίσης είναι τελείως επιφανειακοί και όχι ιδιαίτερα συμπαθείς.Η ταινία είναι ένα τυπικό slasher που όμως ικανοποιεί στον βαθμό που μπορεί.Έχει αρκετή βία και κάποιες δόσεις χιούμορ.Θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική αλλά αξίζει μια ματιά απ'τους fans του είδους.

Ερρίκος        Γιώργος      Χρήστος
  Δείτε μαζί με τους CriticΣholics την εν έτει 2010 ταινία του Ολλανδού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Dick Maas. Sint, Άγιος Νικόλαος και ο Θεός μαζί μας !
  
  Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους τον Eρρίκο Μανιό, τον Χρήστο Μανιό και τον Γιώργο Φακίδη. 
          
          
Ακολουθήστε μας :
1) στο Facebook : https://www.facebook.com/criticsholics
2) στο YouTube : http://www.youtube.com/user/CriticSholics
3) στο ComedyLab : http://www.comedylab.gr/videos?c=81
4) στο Τwitter : https://twitter.com/Criticsholics






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου