1 Μαΐου 2013

'Αρθρο 1 : Critic(Σ)holics - ένα review πάνω στους reviewers!


CRITI(Σ)HOLICS- ένα review πάνω στους reviewers! 

              

  Οι Critic(Σ)holics είναι μία ομάδα νέων παιδιών με χιουμοριστική διάθεση που σατιρίζουν τηλεοπτικές αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές , τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και της ευρύτερης διεθνούς βιομηχανίας. Ο Ντίνος Καπώλης, ο Στέφανος Τσάμος, ο Vlad Borovkov και ο Liakopoulos Skroutz (Ανδρέας Καπαγιαννίδης) βάζουν τα δυνατά τους για να σας κάνουν να γελάσετε.

Nτίνος Καπώλης
   Τα παιδιά έχουν στο ενεργητικό τους δύο εκπομπές, τις  Στιγμές από Ελληνική Τηλεόραση και Ελληνικό Cinema αλλα και την πιο πρόσφατη, τους Naughty Popcorns .

Στέφανος Τσάμος
   Ο Ντίνος, με τις Στιγμές από Ελληνική Τηλεόραση και Ελληνικό Cinema, έχει ήδη προβάλλει εφτά επεισόδια, σατιρίζοντας τις Οικογενειακές Ιστορίες, τους Πόντιους (του Όμηρου Ευστρατιάδη), το Alter Ego, τους Άρρωστους, το Show Bitch αλλά και το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα (και πάλι του Όμηρου Ευστρατιάδη, ας το παραδεχτούμε, δε φταίνε τα παιδιά, αυτός φταίει που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο). Με διάφορα guests , αλλά και με την επιβλητική του παρουσία , ο Ντίνος έχει καταφέρει να κάνει τα βιντεάκια του μία  ευχάριστη ασχολία για όσους (εκτός από τον Όμηρο Ευστρατιάδη) έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο και φυσικά θέλουν να γελάσουν.

Liakopoulos Skroutz
   Από την άλλη, ο Στέφανος και ο Λιακόπουλος με τους Νaughty Popcorns μας εισάγουν στο χώρο της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής άλλοτε με πασίγνωστες ταινίες, όπως το Sex And The City 2, και άλλοτε με λιγότερο(ευτυχώς) γνωστές ταινίες, όπως το Human Centipede(μία ΜΕΓΑΛΗ σαπίλα).

Vlad Borovkov
   Οι Critic(Σ)holics είναι μία φρέσκια πρόταση στο χώρο του διαδικτύου που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι (εντάξει, η αλήθεια είναι πως κάποια αστεία είναι όντως πολύ καμένα). Η προσπάθεια τους, ωστόσο, είναι αξιόλογη και τα βίντεο τους μία ευχάριστη νότα μιας και είναι σύντομα και περιεκτικά ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη διασκεδάσετε βλέποντας το Ντίνο να υποφέρει (δυστυχώς, στα ψέματα)- βέβαια αυτό μπορεί να είναι καθαρά προσωπικό φετίχ οπότε το παίρνω πίσω. Όπως και να έχει, η δική μου πρόταση είναι να τους ρίξετε μία ματιά!  

                                                                                                Γράφει η Σ.Π.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου